Webnieuws Wichelen

Monday, 6 Feb 2023

Update20:58

You are here: Home
Error
  • Error loading feed data.

Medewerkers gezocht

Het onderhoud van deze website kost aardig veel tijd en aangezien het aantal mensen achter de schermen steeds meer af neemt, zijn we dringend op zoek naar extra medewerkers. Weet jij wat er leeft in jouw (deel)gemeente. Zie je het zitten om evenementen aan te kondigen of foto's en verslagjes te maken van gebeurtenissen? Dan zoeken we jou...

Om zo volledig mogelijk te zijn, en om nog meer nieuws te brengen zoeken we mensen die zin hebben om mee te werken en te schrijven aan deze website. Voor alle duidelijkheid: we zijn geen winstgevende organisatie. De aanwezige adverteerders zijn nodig om onze kosten (materiaal, hosting, ...) te dekken. We werken dus enkel met vrijwilligers. Zonder hen zouden we ook geen website hebben.

Verder streven we er naar zo objectief mogelijk te zijn. Dat wil niet zeggen dat er geen standpunt gehoord mag worden. Maar we horen na één standpunt wel graag de andere kant van het verhaal. Heel persoonlijke meningen zijn even goed welkom. Die kunnen we dan als column publiceren.

Overigens beschouwen we niet alleen politieke of zwaar beladen onderwerpen als nieuws. Een leuk verslag van een vereniging of buurtcomité vinden we minstens even belangrijk. En we zijn vreselijk hard op zoek naar inwoners die graag een beetje sportnieuws willen brengen van de lokale ploegen en atleten. Want op dat vlak schieten we eerlijk gezegd nog een beetje te kort.

Wil je graag in je pen kruipen? Heb je een idee voor een nieuwe rubriek? Wil je graag foto's maken van gebeurtenissen in je buurt? En mogen we die gebruiken voor www.GrootWichelen.be? Dan willen we graag van je horen. Zowel mensen die om de haverklap willen insturen, als personen die af en toe een bijdrage willen bezorgen kunnen mee doen. Zo wordt www.GrootWichelen.be weer een beetje meer van heel Wichelen, Schellebelle en Serskamp.

Contact:
Koen Moreau, gsm 0496/79.73.05, Koen.Moreau@schellebelle.be
of spreek één van onze medewerkers gewoon aan.