Webnieuws Wichelen

Monday, 6 Feb 2023

Update20:58

You are here: Actualiteit Algemeen nieuws Kazekermis van start gegaan
16
Jul
2017

Kazekermis van start gegaan

Het is de vijfde keer dat vzw Bruinbeke Leeft! zijn schouders zet onder de organisatie van Kazekermis en het belooft alweer een gezellig volksfeest te worden.

 

Read more..."We hebben wat gas moeten terugnemen" vertelt Dominique Maes "want we merkten dat we wat te veel hooi op ons vork namen en uiteindelijk moet het ook voor ons nog plezant blijven. Zo hebben we beslist om dit jaar geen garageverkoop te organiseren, maar de vraag is zo groot dat we dit volgend jaar wellicht opnieuw in het programma opnemen."

 

Read more... Read more...De belotters laten het alvast niet aan hun hart komen en ook de deelnemers van de wandelzoektocht lijken enthousiast. "Voor de kinderen was er een leuke vragenlijst om in te vullen en onderweg was er allerlei lekkers te verkrijgen" getuigt een dame die met haar kinderen deelnam. In samenspraak met de dienst leefmilieu werd beslist om ook een opruimactie van zwerfvuil aan de wandeltocht te verbinden. "Sommige deelnemers slaagden erin om twee volle zakken met afval bij elkaar te sprokkelen, we zijn blij met zoveel motivatie" aldus Dominique.

Read more... Read more...Het hoogtepunt van deze eerste dag was ongetwijfeld de travestietenshow waarbij The Shining Stars, voor deze gelegenheid in het gezelschap van Lady Fortuna, een afgeladen volle zaal Roggeman wisten op te zwepen. Dat de avond een succes was, blijkt wanneer het publiek aan het eind van de show volmondig "ja!" roept wanneer hen wordt gevraagd of het trio volgend jaar opnieuw mag aandraven.

Wie het programma van zondag 16 en maandag 17 juli wil bekijken kan terecht op www.bruinbekeleeft.be.