Webnieuws Wichelen

Monday, 6 Feb 2023

Update20:58

You are here: Actualiteit Algemeen nieuws Cultureel regiotijdschrijft
04
Dec
2009

Cultureel regiotijdschrijft

Read more...Regio - De eerste publicatie van het cultureel regiotijschrijft Zone C is een feit. Met dat tijdschrift willen verschillende gemeenten uit de regio waaronder Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Lebbeke en Wetteren het cultuuraanbod in de regio promoten. Zone C moet het gezicht worden van de “Cultuurdijk”, de verzamelnaam van de culturele centra en gemeenschapscentra van de deelnemende gemeenten.

Wie al in het klantenbestand van deze centra zit, krijgt zone C vier keer per jaar opgestuurd. Voorts zal men het ook gratis kunnen meenemen bij ondermeer kappers, in artsenpraktijken en op openbare plaatsen zoals bibliotheken en andere infopunten in de gemeente

Het tijdschrift zal zich niet beperken tot aankondigen of verslaan van wat er op de podia gebeurt. Zone C wil iedereen informeren over cultuur en culturele activiteiten. Zo wordt een vast onderdeel van Zone C een artikel over erfgoed. In dit deel zullen naast voornoemde gemeenten ook Wichelen, Laarne, Hamme en Zele aan bod komen. Het eerste artikel in deze reeks vertelt akvast een stukje geschiedenis uit het land van Dendermonde. Ook jazz en comedy komen ruimschoots aan bod en elke gemeente krijgt de nodige ruimte om iets te laten horen van eigen bodem.

www.zone-c.be