
Jolien studeerde een tijdje geleden af als chocolatier en ging daarna aan de slag in het familiebedrijf De Klok op de Wanzelesteenweg in Serskamp dat tot heinde en ver bekend staat om haar artisanaal bereidde advocaat, jenever, honing, confituur en likeur. Nadat ze zich ongeveer een jaar inwerkte in de zaak mag ze van haar ouders nu haar eigen weg gaan. In de oude winkel aan de overzijde van de straat werd een chocoladeatelier geïnstalleerd waardoor het bedrijf haar assortiment aan chocoladeproducten verder kan uitbreiden. Ook Joliens kunsten worden naar aloude traditie op ambachtelijke wijze gemaakt met verse ingrediënten. "Ik ben hier een week aan de slag, maar de Open Bedrijvendag wordt de vuurdoop. Het is de eerste dag dat mijn chocoladekunsten te koop zijn en ik ben dus wel een beetje zenuwachtig." vertelt Jolien.
Tijdens De Openbedrijvendag wordt ook het nieuwe 'dessert De Klok' op basis van advocaat en mascarpone voorgestel en kunnen bezoekers een kijkje nemen in de nieuwe productiehalen proeven van tal van specialiteiten.