Webnieuws Wichelen

Thursday, 9 Feb 2023

Update20:58

You are here: Actualiteit Algemeen nieuws Prijs voor advokaat van De Klok
19
Jul
2009

Prijs voor advokaat van De Klok

Read more...Serskamp - In het Schotse Edinburgh werden de resultaten bekend gemaakt van de 40ste editie van de Internationale Wine and Spirit Competition. De Advokaat van De Klok uit Serskamp kaapte er een mooie prijs weg. Deze wedstrijd bekroont wijnen, sterke dranken en likeuren die van een uitmuntende kwaliteit zijn. De wedstrijd behoort tot de meest gerenommeerde in zijn soort. De producten worden er op verschillende selectiecriteria beoordeeld met een puntensysteem waaraan medailles zijn verbonden.

In de categorie “Liqueurs” mocht de wedstrijd meer dan 1000 inzendingen verwelkomen van over de hele wereld. 101 daarvan werden bekroond met een medaille op basis van hun punten. De medailles in aflopende volgorde zijn Gold (best in class), Gold,  Silver (best in class), Silver en Bronze.

De Advokaat van De Klok aan de wanzelesteenweg in Serskamp behaalde een Silver (best in Class) medaille. Daarmee behaalde De Klok bij de likeuren over alle types heen een 10de plaats gezien de Serskampse Advokaat slechts voorgegaan werd door 9 Gold-medailles.