Webnieuws Wichelen

Sunday, 28 Nov 2021

Update20:58

You are here: Actualiteit Sportnieuws Eerlijk Streven in zee met Racing Club Gent
10
Sep
2009

Eerlijk Streven in zee met Racing Club Gent

Read more...Wichelen - Atletiekclub Eerlijk Streven heeft een nieuw onderkomen gevonden onder de vleugels van Racing Club Gent. Eerlijk Streven maakte tot voor kort deel uit van Vlierzele Sportief, maar ten gevolge van interne spanningen en discussies zette de moederclub het contract eenzijdig stop. Vanaf oktober zullen de atleten van Eerlijk Streven die Wichelen trouw blijven dan ook in de truitjes van Racing Club Gent lopen.

"Erg onder de indruk zijn onze Wichelse atleten niet door de overstap. Op het Belgisch kampioenschap scholieren/cadetten van afgelopen zondag haalden ze 7 keer goud, 2 keer zilver en 1 bronzen medaille. Onze ex-moederclub behaalde slechts 5 medailles." laat het bestuur terloops vallen.

Wie Eerlijk Streven wil steunen kan op 31 oktober om 18.30 uur aan tafel schuiven in zaal Roggeman voor een kaas- en wijnavond. Wie niet zo op kaas gesteld is, kan ook kiezen voor een charcuterieschotel. Volwassenen betalen 14 euro, kinderen 7 euro. Inschrijven kan tot 16 oktober via bestuur en atleten of bij bij Noƫlla Deweirdt (052/22.29.21). Meer info over de club: www.bloggen.be/atletiektestblog321