Webnieuws Wichelen

Thursday, 1 Dec 2022

Update20:58

You are here: Actualiteit Algemeen nieuws SAMEN trekt voetbalschoenen aan
Error
  • Error loading feed data.
08
Apr
2007

SAMEN trekt voetbalschoenen aan

Wichelen/Serskamp - Ook SAMEN, de partij van ex-CD&V'ers rond burgemeester Van der Eecken en Open VLD, steunt de Kosovaarse familie Rexhepi. Sinds begin dit jaar ontvangt het gezin met vier kinderen geen leefloon of kindergeld meer. Opdat het gezin niet helemaal in de armoede wegzinkt, ontvangt het maandelijks humanitaire steun van het OCMW. Op 14 april vindt een benefiettornooi plaats ten voordele van het gezin.

De vier kinderen van het gezin, Rinesa (13), Rolanda (12), Ridian (10) en Robert (5), verblijven inmiddels bijna acht jaar in ons land. Toch hangt hun een uitwijzing boven het hoofd. De kinderen lopen school in Serskamp en Wetteren. Ridian en Robert spelen bij Eendracht Serskamp. Hun moedertaal is Nederlands, enkel de oudste dochter spreekt nog een mondje Albanees. Toen Kosovo bezet werd door de Serven werd de woning van het gezin er platgebrand. "We hebben niets meer dat ons bindt. Terugkeren is geen optie"

Zaterdagavond om 18u start het tornooi. De finale is gepland om 20u30. Aansluitend is er nog een fuif in de kantine van Eendracht Serskamp.
Volgende ploegen zij ingeschreven:
Meters en Peters Rexhepi
Jeugdtrainers E.Serskamp
Samen
Real Raoul
Vollen Bak
Chiro Serskamp
Vereniging Oud Scouts Serskamp
Smetjes