Webnieuws Wichelen

Friday, 23 Oct 2020

Update20:58

You are here: Actualiteit Algemeen nieuws Fantastisch eindweekend voor Beau Soleil
02
Aug
2010

Fantastisch eindweekend voor Beau Soleil

Read more...Serskamp - De eerste editie van het drie weken durende Beau Soleil in de pastorijtuin in Serskamp was een enorm succes. Na het enorme succes van de Serskampse opener Moarbaja op 11 juli, gaf het Leedse Stampen en Dagen er een minstens even grote lap op tijdens het slotoptreden zondagavond. De pastorijtuin stond afgeladen vol en de organisatoren blikken tevreden terug.

Read more..."Wat ooit begon als een idee in een vriendenkring is uitgegroeid tot een aangename drie weken met zon, ambiance en veel bezoekers," vertellen Jo Van Gasse, Wouter Van Hauwermeiren en Kristof De Boever. Met een totaal van 12 vrijwilligers zorgden ze drie weken lang, vier dagen per week, voor een fantastisch zomergevoel in de pastorij. Enerzijds was er het gezellig keuvelen dat, ook bij regenweer, in trek was en anderzijds passeerden tal van toffe groepen op het podium in de pastorijtuin. Het weer viel dan ook heel goed mee en voor de koukleumen waren er dekentjes en terrasverwarmers. De kans dat er volgend jaar een nieuwe editie komt is in elk geval groot.
Read more..."Het is fantastisch geweest en deze locatie is werkelijk ideaal. Indien we voor volgend jaar een overeenkomst bereiken komt er zeker een nieuwe editie. We hebben alvast enkele leuke ideetjes om het nog beter te maken," verklapt Wouter Van Hauwermeiren. Als het van waarnemend burgemeester Kristof De Smet afhangt is een vervolg in elk geval geen probleem. "Die mannen hebben hier iets fantastisch gerealiseerd. Wat mij betreft mocht het gerust nog een weekje langer duren," vertelt hij terwijl hij samen met een 500-tal andere aanwezigen geniet van het laatste 'Beau Soleil'-optreden door Stampen en Dagen.

Read more...  Read more...