Webnieuws Wichelen

Sunday, 28 Nov 2021

Update20:58

You are here: Actualiteit Algemeen nieuws Laatste kaas en wijnavond voor Natasha De Troyer
04
Oct
2009

Laatste kaas en wijnavond voor Natasha De Troyer

Read more...Serskamp - De visueel gehandicapte skister Natasha De Troyer organiseert op 24 oktober voor de laatste keer een kaas en wijnavond. "Mijn papa heeft besloten dat het de laatste keer is omdat hij het niet meer ziet zitten om bij de mensen te gaan leuren. Hij steekt er ook al zijn verlof is en hij doet het allemaal alleen." vertelt Natasha. Ook de sportieve toekomst van de atlete is onzeker.

"Wij focussen ons nu nog op het komende seizoen, met de Spelen in vooruitzicht. Wat daarna komt, hangt van mijn omkadering af. Ik zou graag nog een jaar of zo voortdoen, maar mijn papa stopt ermee en ik weet ook niet of mijn voorskiërs nog verder willen." vertelt ze. Natasha hoopt dan ook nog iemand te vinden die de plaats van haar papa wil innemen. "Door mijn handicap is het onmogelijk om zelf naar Terneuzen te rijden voor mijn indoortrainingen en buitenlandse trainingen. Op de Teamcaptainsmeetings zijn atleten en voorskiërs bovendien niet welkom en ook voor het prepareren van mijn ski's en het filmen van mijn afdaling voor de videoanalyse is hulp nodig." Indien het werk dat vader Werner tot nu verzette in de toekomst gedeeld kan worden over enkele personen en er een nieuwe financiële inbreng gevonden wordt in de plaats van de kaas en wijn, zal Natasha haar droom kunnen verderzetten.

Wie nu wil steunen voor de laatste kaas en wijnavond kan voor 15 euro terecht in de kantine van KVV Schelde op het Bruin Kruis in Serskamp op 24 oktober vanaf 19 uur. Inschrijven kan bij Natasha via 0474/24.77.60 of bij papa Werner op 0475/50.27.99 of werner.detroyer@gmail.com. Betalen kan op rekening 441-5533721-19 of aan de kassa.