Webnieuws Wichelen

Monday, 29 Nov 2021

Update20:58

You are here: Actualiteit Algemeen nieuws Regionaal Landschap zoekt projectmedewerker
18
Jul
2007

Regionaal Landschap zoekt projectmedewerker

Regio Schelde-Durme - Het Regionaal landschap Schelde-Durme zoekt een projectmedewerker. Die krijgt de opdracht projecten rond natuur en landschap uit te werken en uit te voeren in de streek van Wetteren, Wichelen en Laarne. Hiervoor wordt samengewerkt met overheden, natuurverenigingen, landbouwers, toeristische verenigingen en jagers. Er wordt gedacht aan bijvoorbeeld poelenprojecten, soortbeschermingsprojecten, trage wegenprojecten, boomplantacties of brede publiekactiviteiten.

Het Regionaal Landschap Schelde-Durme werd op 23 mei opgericht onder impuls van de provincie Oost-Vlaanderen en de gemeenten Berlare, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lokeren, Waasmunster, Wetteren, Wichelen en Zele. De doelstelling is elke inwoner van dit gebied te overtuigen van de waarde van natuur en landschap. Tegelijktertijd wil het Regionaal Landschap een platform ontwikkelen waar verschillende maatschappelijke groepen uit de streek elkaar ontmoeten om idee├źn uit te wisselen.
Inlichtingen bij Joachim Calcoen, 09/267.84.28 of op joachim.calcoen@oost-vlaanderen.beDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken.